Geboorte van BijenZaken

Gisterochtend naar Almere gereden naar de kamer van koophandel om daar mijn bedrijf in te schrijven in het handelsregister. Eenmaal binnen op het ondernemersplein in het stadhuis van Almere werd ik ontvangen met koffie en taart. Kleine petit-fours die er heerlijk uitzagen en ook zo smaakte.

Toch wel enigszins verbaasd over deze feestelijke en luxe ontvangst, zouden ze dat bij iedereen zo doen die een bedrijf komt inschrijven?, keek ik eens goed naar de petit-fours en bleek er op te staan O.P. 1 jaar. Dus toch niet voor de geboorte van BijenZaken maar vanwege de verjaardag van het Ondernemersplein. Desalniettemin wel erg lekker! Na veel nuttig advies weer naar buiten het lente zonnetje in maar nu met een KvK nummer op zak en in afwachting van mijn BTW nummer. Scheen het zonnetje nu echt feller of leek dat maar?

Daarna op naar de Rabobank in Bussum om een rekening te openen. Meteen ook lid geworden van de Dichterbij het ledenmagazine van de Rabobank waarvoor ik al mijn interesses en hobby’s op moest geven. Ik wist niet dat ik er zoveel had…..het duurde eindeloos. Maar uiteindelijk ging ik ook hier de deur uit met mijn nummer onder mijn arm.

Meteen alles ingevuld op de website die nu bijna compleet is en alweer tig-keer veranderd. Krijg ik vandaag een mailtje van de Rabobank dat mijn rekeningnummer niet bestaat. Kennelijk iets fout gegaan…..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *