Eerste investering van BijenZaken via Crowdfunding!

DSC_2335

Wat een feest: 3 enorme dozen vol met de mooiste spullen zijn binnen. De eerste inkopen, mogelijk gemaakt via de crowdfunding. 42 Honingabonnementen en 14 Sponsorcontracten tot nu toe. Echt fantastisch. Een eerste investering van BijenZaken is een feit dankzij al die lieve vrienden en familie.

Mijn huisje stond al vol met bijenkast (zonder bijen hoor) raampjes, pakken met bijenwas, potjes voor de honing, gereedschap etc. etc., maar nu puilt het werkelijk uit met al die nieuwe spullen.

DSC_2347

Imkerpakken voor hen die met mij mee gaan naar de bijen, een prachtig RVS honingvat met honingsnijkraan, een soort mengstaaf om crème honing te maken, een RVS dubbele zeef om de geslingerde honing te zeven voordat die in potjes gaat, rollen gaas voor ventilatie in de bodems van de bijenkasten die ik aan het maken ben, een muur van kleine koninginnekastjes en nog meer.

Gelukkig heb ik de meester spullen direct nodig en blijft het dus niet in mn huiskamer staan. Alhoewel, al die kastjes moeten eerst geverfd worden. Waar zal ik dat eens gaan doen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *